Otte ting om Flo

21 jan 2011 af Flo, 12 Kommentarer »

Se nu her – den her har jeg modtaget. Mange tusind tak!

Jeg bliver altid wældigt glad for blog-awards – men jeg får altså lidt stress, når jeg skal sende dem videre. Hvordan skal jeg vælge x antal andre ænder i andedammen, som skal rappe med? Og vil de ikke synes, det er lidt irriterende? Udvander disse awards ikke sig selv, hvis alle får den på et eller andet tidspunkt? Overanalyserer jeg? Ja, DET tror jeg nok.

*Host*. Nåmen, hvis du ikke synes, det var en mega mood-killer (kan godt selv se det), så vil jeg honorere min award, som er kommet fra hele to vidunderfulde damer, Camille fra Hverdagshjem og Vibeke fra Glad med mad, med at fortælle de 8 ting om mig selv, der kræves – og så lade den hvile i fred der. Håber, det er okay med bloglandets indbyggere.

For der er nok egentlig god grund til lige at fortælle lidt. Jeg ved godt, at Flo ikke rigtig viser sit private ansigt her. Og med mindre, man har læst med i den gamle Diner, er det måske en anelse distanceret, det der er på menuen her…?

Eller hvad? Hvad synes I egentlig om det?

Nogle gange kan jeg faktisk godt savne at råbe lidt eller pille mig i navlen.

Anyways. Her kommer otte ting om mig:

 • Jeg er gift med min første kæreste. Der gik bare lige en 12 års tid, før vi indså, at vi også skulle være hinandens sidste kærester.
 • Der er, så vidt jeg ved, kun én ting her i verden, jeg har decideret svært ved at spise. Kapers. Irks.
 • Til gengæld har jeg engang spist slangeskind. Det smagte som flæskesvær – med slangemønster.
 • Jeg kan ikke køre bil… (det svider hver gang jeg skriver det ned)
 • Jeg har været inde i Big Brother-huset (!)
 • Sport er bare ikke noget, jeg forstår.
 • Jeg er aldrig kommet mig over den der med at tude over alt muligt, når man er gravid. Det har åbenbart sat sig fast.
 • Jeg synes altså, at Mumitroldene er lidt uhyggelige.

Tags:, ,

12 Kommentarer

 1. Husmoder siger:

  Det synes jeg også! Altså det med Mumitroldende. Specielt hende den rødhårede psykopat!

 2. Ditte siger:

  Jeg synes det er mega fedt med din madblog, men når du nu spørger selv: jeg saaaaaavner dine råb og pil i navlen. Måske kunne du skrive på begge blogs? Eller bare skrive absurd mange og lange kommentarer inde på vores blog. Eller sende mig meget lange mails, som jeg så kunne udgive i en lille avis og stå med nede ved runddelen? Eller…

  Ditte

  • Flo siger:

   Hahah, den med avisen er sgu god. Men du rammer jo noget, Ditte. Noget som du nok har ret i. Jeg vil også gerne selv justere lidt.

 3. Onkel Eva siger:

  Jeg har ikke kendt din blog så længe, men æææælsker allerede dine indlæg i min Google-læser-liste. Dels skriver du jo om lækre, inspirerende ting, som man ALTID straks får lyst til at smage og prøve af. Og så kan jeg især godt lide din helt-nede-på-jorden-i-køkkenet-tilgang. … Og gu’ må det da gerne (hellere end gerne!) handle om kager, dessert-sødt…., for alle os der ikke trænger til for meget fedt, trænger jo dobbelt-voldsomt til noget der trøster og hygger!
  God weekend…
  Hilsen
  Onkel Eva

  • Flo siger:

   Tak, Onkel! Det er dejligt at få ros for det hele – når man nu ikke har haft et koncept før er det sådan lidt mærkeligt pludselig at få det :-)

 4. Liv Oustrup siger:

  Jeg … altså…. hrm… savner lidt de navlepillende indlæg…altså…. bare lidt!

 5. Jeg savner dem også lidt, men synes de titter så fint frem engang i mellem alt maden. Som ekstra krydderi, hvis man kan sige det. Får det hele til at smage ekstra godt.
  Og jeg tænker at i lige netop en diner, er der plads til det hele; snak, mad, opskrifter, krydderi, navlepilleriet. Hen over den der kande kaffe, kan alt vel vendes i din diner, ikk?!??

  • Flo siger:

   Du har så ret! Hvis der ikke er en servitrice, der kan ævle, er det ikke en rigtig Diner. Jeg tygger på den.

 6. Linda siger:

  Jeg synes din madblog er spændende, lærerig og smuk. Men jeg synes også det er fedt, at lære dig lidt at kende og se hvad og hvem, der gemmer sig bag forklædet – så tak for de otte :-)
  God weekend
  Linda

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Søg ...

Flo's tweets

fiepipfiepip: Me and my gingerbread latte #starbucks #bilka #fields #megayay @ Starbucks Bilka Fields http://t.co/RiJx51TO
2 years ago from Instagram
fiepipfiepip: Smukke damer, der ved hvad de snakker om trendwise. Dem kan vi lide. Tag et kig. http://t.co/AzsPK1F4
2 years ago from web
fiepipfiepip: Ka' du lide pizza? Ja, også mig. Er nomineret i den her, og vil blive glad for en stemme: http://t.co/49ZfbXKx
2 years ago from web
fiepipfiepip: JAAAA allemand, kom og støt årets Geek Girl Meetup 2012 | booomerang.dk - crowdfunding på dansk http://t.co/ih7RJYe3
2 years ago from Tweet Button

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2014 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak