Blogger love

29 jan 2011 af Flo, 4 Kommentarer »
Print Friendly

Jeg er muligvis verdens heldigste kartoffel, at jeg gennem de sidste par år har mødt så mange fabelagtige mennesker på min rejse gennem dette verdens mindste og største og grænseløse og mangfoldige land, Blogland.

Folk, der før var fremmede, er nu blevet nogen, man bekymrer sig for, glæder sig med, deler personlige historier med – men også debatterer med, udvikler med, netværker med, laver forretning med. Og de fleste har man aldrig nogensinde mødt. Hvis der sidder nogen gamle journalister og/eller kulturradikale typer derude, der stadig ikke tager blogs seriøst, så må I simpelthen komme over det og forstå, at det er den rene og skære rammesprængende socialmedierede fremtid. Sgu.

Alt dette præk er egentlig blot for at komme frem til dagens glade nyhed: Jeg har fået noget helt vildt fint med posten. Eller min datter har. Fra en af de sjoveste og lyserødeste (!) bloggere derude, Pille aka. Faster Fis. Som i øvrigt er en kick-ass designer, som du skulle tage at lave business med.

The kindness of strangers er simpelthen det, der redder stumperne af min til dato mest deprimerende januar måned. Tak til Pille.

Viola er meget glad, skulle jeg hilse og sige. Og hendes mor fik en lille tåre i sin øjenkrog.

Det får mig til at tænke på et andet lille sofastykke, som også kom ad Bloglands snoede veje frem til mig. Ditte fra Mere af det samme og meget mere af det hele-bloggen er en lille ørn med en nål, og laver det skæggeste street-art. I efteråret lå denne geniale surprise i min postkasse, og selvom jeg har takket Ditte herself, har jeg aldrig fået det gjort in public. Hermed tak igen.

PS: Hvis nu Blogland rent faktisk var et stykke land, en stat, en republik, et eller andet… hvordan ville flaget så se ud?

Tags:,

4 Kommentarer

 1. Hvor er det godt brølt altså, du har fuldstændig ret: dem der ser ned på blog universet har ikke fattet hvad vej vinden blæser. Og med den vindstyrke er der ingen undskyldning! :-)

 2. Hold kaje, hvor er du sød Fie, tak for de fine ord, om det jeg gør!!
  Og jeg giver dig helt ret i alt hvad du skriver om bloglandet, jeg har efter jeg er blevet lidt mere aktiv, andet end bare på min egen blog, virkeligt opdaget mange interessante mennesker herude!

 3. Ditte siger:

  Ih, tak for søde public-ord også:)

  Kh Ditte

 4. Christina siger:

  Blogland er for mig noget særligt.. jeg har mødt mange spændende mennesker herinde som jeg senere har mødt IRL. Det er så berigende!

  Tak for dine ord.. jeg ved hvad du mener og deler.

  Kh C – Rappedikke.dk

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak