Kokos-kæmperejer med chilidip

6 feb 2011 af Flo, 2 Kommentarer »

De her rejer har jeg villet lave, siden jeg ved ikke hvornår. Jeg så dem vist første gang omtalt som et fedtfattigt alternativ til sådan nogle væmmelige dybstegte rejer, man får på all-you-can-eat-buffeter. Men nu, hvor jeg har prøvet at lave og spise dem, synes jeg absolut, de fortjener mere credit end det!

For de er faktisk ret elegante som forret, snack eller tilbehør. Vi fik dem som hyggestarter før noget wokmad, og det holdt.

Chili-dippen må jeg krybe til korset og sige, at jeg ikke har lavet selv. Det er bare sød chilisauce fra en kinesisk butik. Rejerne kræver, at der er noget stærkt at dyppe i, og til den opskrift, jeg har fundet og brugt, hører der en megasej opskrift på jalapeno-ananas-dip, som jeg skal prøve at lave næste gang.

Her er kokosrejerne, før de bliver bagt.

Kokosbagte kæmperejer

 • 25 kæmperejer med hale på
 • 2 æggehvider
 • 1 dl maizena
 • 2 dl kokosmel
 • sød chilisauce

Pisk æggehviderne stive og hæld maizena og kokosmel op i skåle, så de er klar. Tag en reje i halen og dyp den først grundigt i maizena, så i æggehviderne og vend den så til sidst i kokosmelet.

Læg rejerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 16-20 minutter ved 200 grader til kokosmelet er gyldent. De skal vendes en gang, når halvdelen af tiden er gået. Jeg var fiks og brugte en pincet.

Server med sød chilisauce til at dyppedyppe i.

Tags:, , ,

2 Kommentarer

 1. Karina siger:

  Nøøøjj!!! De ser toplækre ud, dem glæder jeg mig helt vildt til at prøve!!

 2. Sjovt, jeg så lige en opskrift på nogen der ligner den anden dag og tænkte, at dem må jeg prøve – jeg elsker rejer :-)

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Søg ...

Flo's tweets

fiepipfiepip: Me and my gingerbread latte #starbucks #bilka #fields #megayay @ Starbucks Bilka Fields http://t.co/RiJx51TO
1 year ago from Instagram
fiepipfiepip: Smukke damer, der ved hvad de snakker om trendwise. Dem kan vi lide. Tag et kig. http://t.co/AzsPK1F4
1 year ago from web
fiepipfiepip: Ka' du lide pizza? Ja, også mig. Er nomineret i den her, og vil blive glad for en stemme: http://t.co/49ZfbXKx
1 year ago from web
fiepipfiepip: JAAAA allemand, kom og støt årets Geek Girl Meetup 2012 | booomerang.dk - crowdfunding på dansk http://t.co/ih7RJYe3
2 years ago from Tweet Button

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2014 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak