Falsk varebetegnelse?

10 feb 2011 af Flo, 9 Kommentarer »
Print Friendly

Først grinede jeg højt hen over køledisken af den Kvickly-ansatte, der havde lavet en dejlig slåfejl på prisskiltet her. Men så kom jeg til at se på produktets ingrediensliste. Og pludselig blev jeg helt taknemmelig over advarslen. Krabbeekstrakt? Adr.

Tags:, , ,

9 Kommentarer

 1. heheh, jeg har faktisk også engang læst på den samme slags, bare i Fakta. den røg godt nok ned i disken igen! Smart med ufriviilig advarsel!

 2. M siger:

  Arj, jeg har været besat af de små fiskeagtige stykker dér! “Imiteret krabbe” hed det bare før Crap Cut. Er vistnok torsk med tilsat krabbesmag…hvor klamt er det egentlig…og jeg har spist virkelig mange bøtter! Men det var dengang jeg var ung og ikke vidste hvad der var god madtone…

  • Flo siger:

   På en eller anden måde tror jeg bedre, jeg kunne spise det, hvis det hed imiteret krabbe. Så ved man lissom, at det er løgn fra starten!
   Men når man sidder med munden fuld af et eller andet, læser på pakken og ser, at det i virkeligheden er sammenrørt vandmand…. så er det for ulækkert sgu.

 3. Louis Corner siger:

  Så vidt jeg ved, er det restkød fra hvide fisk, der er tilsat farve og smagsforstæker/ekstrakt…ville ikke fodre mine fjender eller hund med det.
  Tak for sjovt foto ;.)

 4. Helle siger:

  Grove løjer, at det er lovligt at snyde forbrugerne på den måde!

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak