Pizza, pizza, pizza

6 mar 2011 af Flo, Ingen kommentarer »
Print Friendly

Her den anden dag spurgte en eller anden, om vi så aldrig fik pizza? Jamen, det gør vi da. Ret ofte, faktisk. Det er ikke et problem at lave pizza på den fedtfattige måde – man skal sådan set bare acceptere, at der ikke kommer ost på, og så komme videre med sit liv.

Så her er der en pizzaopskrift. Pronto pronto!

Pizzadej

  • 1 pk gær
  • 4-5 dl vand
  • 500 g durum-mel
  • Hvedemel i passende mængde
  • Salt

Fyld

  • Tomatsauce
  • Oregano til drys
  • Frisk basilikum til pynt
  • Tun i vand
  • Ananas
  • Skinke (Info: Fakta har godt skinkepålæg på 4%, Aldi har røget skinke på 3%. Ellers gå efter Den Grønne Slagter)
  • Champignon
  • Squash i tynde skiver
  • Rødløg
  • …og fortsæt selv. Rejer, andre grøntsager, kylling… der er mange muligheder.

Lad dejen hæve en times tid og fyr helt op for ovnen imens. Den skal være knaldvarm. (Vi har en pizzabagesten, og den gør meget for sprødheden. Så køb lige en og bliv glad.)

Del dejen i tre stykker – en til skinkepizza, en til tunpizza og en til at lege med.

Fyld godt på og drys med oregano. Bag ved 225 grader i 10-15 min.

Jeg lavede sådan nogle her af det resterende dej. Dét bliver jeg glad for i morgen til frokost!

Tags:,

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2015 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak