Excuses, excuses

29 mar 2011 af Flo, 6 Kommentarer »

Hov. Så gik der lige en evighed.

Nogle gange handler det hele bare ikke om mad, og så er der som regel stille i Dineren. Hvilket jo i for sig er godt, for det betyder, at der også er noget liv, der bliver levet. Det er ikke med vilje, sådan bliver det bare. Og hver gang får jeg lidt stress over, om I nu også hænger på. Men det gør I, det oplever jeg på nærmeste hold, når jeg ud af det blå får fantastiske mails fra fantastiske mennesker, som kan bruge mine opskrifter til noget. Altså noget, der ligner det, vi bruger dem til herhjemme. Så giver det mening, og jeg bliver så glad.

Og så var der jo også det, at jeg skulle skrive ansøgninger, og så fik jeg grumme ondt i ryggen, og så var jeg til tandlægen og kom til at ligne en forslået hamster, og så var barnet hjemme, og så tog jeg på roadtrip. You know. Livet.

I morgen har jeg dog tænkt mig at bage. Og det fantastiske menneske fra mailboksen har spurgt, om jeg mon havde en opskrift på koldskål og kammerjunker, for nu er det jo snart sommer. Hvilket er den bedste nyhed ever. Jeg tror, jeg har luret koldskålen, men går lige i tænkeboks med kammerjunkerne.

Hvad kunne du godt tænke dig en opskrift på – uden fedt?

6 Kommentarer

 1. Flora Amalie siger:

  Hvad med noget fedtfri is, a la det vi fik nede ved runddelen engang? Det må man da næsten kunne lave selv!

 2. Louis Corner siger:

  Godt du også er på bloggen. Savner dig jo ikke, når vi er facebookvenner :-)
  Meeen jeg savner dine opskrifter. Er især fan af hverdagsmad, fordi det er skønt at blive inspireret til at lave andet end boller i karry – som i øvrigt kan være ret lækkert.

  Glæder mig også til kage. Og rigtig meget til koldskål….

 3. Kvium siger:

  synes altid det er spændende at kigge forbi dine opskrifter! Har faktisk fået en rigtig god – fedtfri og også sukkerfri, som det jo skal være for mig – opskrift på koldskål. Det er egentlig meget simpelt, kærnemælk blendes eller piskes sammen med den cheasey youghurt man foretrækker. Jeg er til vanilje, men min søn sværger til jordbærkoldskål – han får den med jordbær/rababar :) Kammerjunkerne kan de ikke bages af nogeæt skummetmælkspulver, mel, hjortetakssalt og totals helt magre græske youghurt??

  Glæder mig til at se hvad du finder på – og nu blir det snart koldskålstid, jubiii :)

 4. Christina siger:

  Kære Fie – din fortælling gjorde virkelig indtryk på mig i weekenden.. Dine opskrifter her på bloggen er sådan en stor tanke.. mon ikke der er andre, som kan nyde godt af dem? I hvertfald.. jeg har nu smagt dine sager…. mums….
  Tak for dig.. C

 5. Onkel Eva siger:

  Hjemme hos os har vi efterhånden fundet ud af hvordan vi ka’ lave vores egne fedtfri (og lækre!) udgaver af sikre børnehits som kyllingenuggets og frikadeller…, men min søn er til gengæld så vild med remoulade, at de sparede kalorier vist hurtigt er sat til.
  Mon du simpelthen ka’ trylle en børnevenlig substans frem af et eller andet sundt, som ligner og smager som “rigtig” remo??… Så får du sgu’ en Oscar… eller noget!

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Søg ...

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2015 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak