Glædelig *host hark snot*

1 dec 2011 af Flo, Ingen kommentarer »

Så kom forkølelsen tordnende igen. Og alle tanker jeg havde om at revolutionere bloggen her, eller nå ja, i hvert fald skrive et eller andet på den, blev indkapslet i snot og det faktum, at barnets dagplejer holder ferie. That’s right, jeg er hjemme med 2,5 års dynamo og en ond forkølelse.

Ynk modtages gerne. Og den der lakridsjulekalender fra Johan Bulow!

Der er så meget, jeg gerne vil sige om jul. Om den seneste tids latterlige politiske pikspilleri, der skygger for det faktum, at der er mennesker i dette land, som ikke har råd til julegaver til deres børn. Jeg kunne også snakke om min uro ved at skulle tage stilling til, om julemanden findes eller ej, når nu barnet så småt forstår det der med nisser og gaver. Og jeg vil vildt gerne fortælle jer om mine (mad)planer for Den Første Jul.

Men som sagt. Jeg ligner en Xymelin-reklame og har tusind ting at ordne, mens barnet sover til middag.

Glædelig første december! Hvis du keder dig, så tjek sidste års fedtfrie julekalender ud!

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Søg ...

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2015 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak