Lørdagsting fra skralderummet

3 dec 2011 af Flo, 6 Kommentarer »

Der er jo ingen mening eller rød tråd i den gang sammenkogt ret, du hælder på bloggen i disse dage, Fie.

Nej, det ved jeg godt. Konceptet er afkoncepteret, eller hvad det hedder, og nu skriver jeg det, jeg gerne vil. Inden i eller fra koncepterne. Og i øvrigt er jeg stadig meget, meget snottet. Sgu nemlig.

(Og i morgen kunne det godt være, at der var en OVERRASKELSE til dem, som mangler julegaver til et madglad barn! Ja, en OVERRASKELSE!)

Men i dag er der en lørdagsting. En bog, jeg fandt i gårdens bytterum (god ting at have, skulle jeg hilse og sige). Aldrig har jeg da set så fine illustrationer i en biologibog. Jeg har lyst til at klippe dem alle sammen ud og hænge dem op!

Efter noget opildnet og intens googling fandt jeg så ud af, at jeg langt fra er den eneste, der har set lyset i denne grafiker (Charles Harper). Det var lidt ærgeligt, men så kan jeg jo lune mig ved, at jeg åbenbart kan genkende the good stuff, når jeg ser det.

Se lige…*suk*

6 Kommentarer

  1. Hold kaje, hvor er det fint! Hvornår er bogen fra???

  2. Anne siger:

    Åååååh! Hvis det ikke var fordi jeg af princip ikke er misundelig på mennesker som jeg under alt godt, så havde jeg nok været pænt misundelig nu. Den bog har jeg sukket efter i flere år, og så finder du den i et skralderum?! Fantastisk. Og skønt at den er blevet fundet af en, som kan se hvor smuk den er. For det er den. Jeg er totalt forgabt i de fugle.

  3. Hvis man var stoftrykker, så ville det være oplagt til print. Jeg ville være klar til at købe!

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Søg ...

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2015 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak