Flo’s Diner goes en lille smule to Hollywood

18 dec 2011 af Flo, 6 Kommentarer »

For et par uger siden havde jeg besøg af en af de gode bloggere. I ved. Dem med noget solidt på både hjerte og hjerne og perspektiv.

Hun havde et kamera med, og jeg stod klar med lampefeber og forklæde og skulle lave julekonfekt med klipsmikrofon på. Kathrine har nu tryllet det sammen til en dejlig lille film. Jeg er dybt imponeret. Og lidt forundret over dobbelthagesituationen, men sådan går det, når livet kaster et par års prøvelser efter en.

Jeg håber, I også synes, det er skægt!

Tags:, , , , ,

6 Kommentarer

 1. M siger:

  Oh, den er fin Fie!!!

 2. Fie, du er lige så appetitlig som jeg synes din konfekt ser ud til at være. Som er meget.

  KRAM

 3. AB siger:

  Så fik jeg endelig ro til at se klippet færdigt. De der dobbelthager snyder altså. Dem har jeg ikke set på dig i virkeligheden, så det må være dårlig lyssætning og kameravinkel. Jeg skal helt sikkert prøve de gulerødsbørger med ziiing i. Mums!

 4. Cristine siger:

  Jeg kan fanme godt lide dig, Fie! Heldige Viola!
  Kram herfra

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Søg ...

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2015 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak