Jeg er en papegøje. Skyd mig dog.

29 dec 2011 af Flo, 2 Kommentarer »
Print Friendly

Farvel 2011, du var krisenkradsemig et tvivlsomt bekendtskab. På listen over håb, der træder i kraft på søndag, er blandt andet:

Et job, jeg kan lide. Men. Det ønsker alle sig jo. Så jeg vil gerne gøre noget andet og ønske mig et job, der kan lide mig.

Måske er forskellen ens, men man bliver uendeligt træt af at reklamere for sine egne fortræffeligheder og donere alle sine talenter for gratis på et halvkvalt udsagn om måske mere. Tro mig.

Overvejer at installere en stor blinkende pil af neon på hovedet, så man kan se mig fra luften. Deroppe hvor de søde, sjove, rummelige arbejdsgivere basker rundt. Dem der kan kende en talentfuld, professionel, kreativ og faktisk også ganske rar skriver, når de ser en.

For på jorden, på papiret, i bunken af floskelomvundne tvangsansøgninger, kan man åbenbart ikke se træet for bare skov.

Blink blink. Jeg er her.

2 Kommentarer

  1. Sandra siger:

    Åh, hvor jeg er med dig. Der er gået national sport i at udnytte gratis arbejdskraft, og det er ikke længere kun 16 årige gymnasie elever det går ud over. Blev kontaktet af et blærerøvs firma af dimensioner til samtale, fordi de gerne ville bruge mine billeder i presseøjemed. Nøj, mand. Troppede glad op til “samtale”, for at få oplyst at de så en mulighed for at jeg kunne få lov at levere materiale til dem mod kreditering, und nichts weider. Armen, COME ON? Rystet er jeg. Selvom det havde set godt ud på papiret, så bad jeg om at blive kompenseret hvis de ville bruge mine ting. Og det var så det: tak for besøget.

    Hvis ingen vil betale, hvordan forventer man så at niveauet holder sig oppe? Så skal alt være statsstøttet, eller hvad? Praktikpladser, kalder det det nu om dage. Usundt. Nogen må trække stregen, jeg har ihvertfald trukket min.

  2. Randi siger:

    “krisenkradsemig”, hvor ville jeg dog gerne inkorporere det i mit ordforråd..

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2016 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak