Appelsinen i din turban

12 jan 2012 af Flo, 1 Kommentar »
Print Friendly

I går, da jeg med opspærrede øjne sagde til min hjemkomne mand; Har du hørt, at Urban lukker, er det ikke vildt? – så svarede han, sådan helt naturligt:

– jo, den avis har jo defineret en generation.

Og det er lige, hvad den har. Jeg har en hel bunke følelser i klemme på den avislukning, så bær lige over, hvis det bliver lidt blødsødent (hvis der er noget, avisjournalister ikke kan deale med, er det sentimentalitet. Det får ligesom ikke nyhederne på forsiden, vel.) Men Urban og de andre gratisaviser definerede en generation af københavnere. Af mediebrugere. Af journalister. Af bloggere, for den sags skyld!  Som de selv skriver, lagde avisen ud i en overskudstid, og har trods alt klaret den gennem 10 år, hvor det ikke ligefrem er gået fremad i de store budgetter.

Jeg har altid synes, det var den pæneste gratisavis. Den sjoveste. Den mest vovede og velskrevne. Længst fremme i snabelskoen. Og det er så her, jeg er voldsomt biased. Mine år som først korrekturpige, siden redaktionssekretær, fast freelancer og projekttype på nogle af Urbans tillæg, definerede også mig. Det er med stort vemod, at jeg ser avisen lukke, og selvom min gang i Pilestræde nu ligger en del år tilbage, tænker jeg stadig på alle dem, der også siger farvel til den lille røde.

Velkommen ud i arbejdsløshedsland. Jeg giver kaffen, hvis I trænger.

En kommentar

  1. Julia siger:

    Der er bare krisestemning derude. Det er pisseærgeligt med Urban, blev også SÅ ked af det, da jeg hørte det. Øv.

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak