Here comes the sun

19 mar 2012 af Flo, 3 Kommentarer »
Print Friendly

Du kender det sikkert godt; man er blevet så vant til, at intet lykkes, at man holder op med at nyde det, når der sker noget godt. Sådan har jeg haft det længe. Så længe efterhånden, at jeg ikke helt husker, hvornår den vane krøb ind under mine ansigtsfolder.

Men jeg kan se dens tyngde, når jeg kigger i spejlet. Det er en følelse, man ikke kan skrive om, når den hersker. Kun når den er på retræte. Og det er den nu. For jeg er glad. Jeg er faktisk ligefrem positiv. Der sker så mange gode ting. Og jeg kan se det i mine folder, der folder sig ud.

For et år siden, eller mere, skrev jeg noget om at være en Sisyfos, der fik en spand koldt vand ned ad nakken, hver gang han formastede sig til at løfte blikket. Jeg lovede, at jeg ville omdanne isvandet til bløde bølgeskvulp. Det tog et år. Men det gør jeg nu. Det tør.

Jeg tør.

Jeg sætter flueben på den kosmiske tjekliste. Og etablerer en smilerynke, hvor der før var fastfrosne, sammenbidte furer.

3 Kommentarer

 1. Posivitet, en ting jeg også vil prøve af igen! Tak!

 2. Sarah siger:

  Dejligt Fie. Det bliver et godt forår, det kan jeg mærke.

  S.

 3. muttilove siger:

  lige præcis, så f… krisen, det er gode ting vi laver -alle sammen- vi skal bare blive ved at tro på det, så opdager “de andre” lige pludselig, de mangler det, så kommer de og køber (vores arbejdskraft, vores evner, vores varer, kompetencer, de særlige bidrag vi bringer til torvs…:)

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak