Flo’s fund revival

14 maj 2012 af Flo, Ingen kommentarer »
Print Friendly

De sidste par dage er der kommet en mindre strøm af kommentarer på gamle indlæg her i Dineren – som om, jeg pludselig er blevet rykket frem som ugens glade feature i søgemaskinerne eller et eller andet. Indlæg om mad, vel at mærke. Og nååååh ja, det var jo faktisk det, der foregik her, før jeg begyndte at kategorisere alle indlæg som “Dinersnak” i stedet for noget med “aftensmad”, “fisk” eller de forjættede “kager”.

Jeg laver jo stadig fedtfattig mad, hver eneste dag, og madpakker til børnehavepigen. Jeg har vist bare nået et mæthedspunkt for, hvor meget og hvornår jeg gider skrive ned og fotografere maden, før den rammer spisebordet kl 18. Men jeg tænker stadig på min lille Diner her, når jeg støder på en sej vare eller får en intet mindre end genial idé. Når der kommer kommentarer ud af det blå, bliver jeg mindet om, at folk rent faktisk kan bruge mine opfindelser til noget. Og det er det aller, aller bedste. Jeg bliver så glad.

Så derfor har jeg lige et par ting, jeg gerne vil anbefale, nu jeg har tanken og jeres opmærksomhed.

Urtekrams mikropopcorn – de tilsætter ikke fedtstof overhovedet, så det er helt uproblematisk for os at spise dem. Man skal lige vænne sig til, at saltet ikke klistrer så godt fast til popcornene, men man kommer over det.

LOW spegepølse fra Aalbæk. Den er lavet på bresaola og smager derefter; meget delikat. Her er virkelig smag for pengene, og jeg har sådan savnet en god oksespegedreng i køleskabet – og selvfølgelig også at kunne give min datter noget. Og voila! Jeg har skrevet og takket Aalbæks kundeservice, uden at høre noget dog, men det er virkelig banebrydende at den slags pålæg laves low-fat OG velsmagende. Jeg ønsker dem succes med succes på. Den fås i fire smagsvarianter.

Tags:, , , ,

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak