Nytårsindkøb til køkkenet

4 jan 2013 af Flo, Ingen kommentarer »
Print Friendly

Her i Dineren er udvalget af køkkensager temmelig eklektisk. En Margretheskål fra fordums tid hist, en stak tallerkener fra IKEA pist. Kanellerjern og andre halvfancy aggregater i skønsom blanding med uendelige hyldemeter loppesager. Jeg ved absolut, hvad jeg kan lide, men skænker det ikke mange tanker, om der står dut eller dyt i bunden på mine hverdagsting.

Men fordi, jeg fik muligheden for at bladre i onlineshoppen Zalando’s lækre udvalg af køkkenting, kunne jeg pludselig se, at der bestemt var visse mærker, der passede mig bedre end andre. Joseph Joseph laver nogle ret så pæne, funktionelle og sjove ting, for eksempel, og en lækker røreskål får man fra ZAK Designs, der bruger farver og tænker anvendelighed på en måde, der passer lige til mig. Og mit røde køkken.

Zalando hvaffornoget, tænker du måske. Det er en kæmpe onlineshop med sko, tøj og boligsager, og jeg sagde ja til at teste et indkøb hos dem i køkkenafdelingen. Her fik jeg en stor og rummelig bakke, ideel til at transportere livsnødvendigheder ned i sofaen, et enkelt og genialt køkkenur, en gigantisk lækker skål, der nu er min nye yndlings, og et smart målebæger til både oz og ml. Til rigtig gode priser, might I add. Jeg vender højst sandsynligt tilbage til Zalando. For nu sukker jeg nemlig efter den her Hoff kaffekandelampe…

Tags:

Skriv kommentar

Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak