Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

    Translate to:

Arkivet

Kagerullen

Bagom

6 jul 2010 af Flo, Ingen kommentarer »
Print Friendly

Velkommen!

I Flo’s Diner får du hjemmelavede opskrifter, tanker, tips og snik-snak om hverdagsmad – mad, hvor fedtindholdet er skåret ned til det absolutte minimum.

Skimmer du menuen, vil du se, at mad uden fedt ikke behøver at hænge sammen med en frelst livsindstilling, dårlig slankekurssamvittighed eller hjernevask med forbud og løfter om lykke.

Flo’s Diner er open for business. Der skal eksperimenteres og udforskes, for det er amatørens og børnefamiliens komfur, der bliver fyret op under. Derfor skal det tages alvorligt, men ikke højtideligt. Og hvorfor skal mad i det hele taget det?

Det handler om livsglæde, smag og kærlighed til mad og til dem, der skal spise det. Målet er ganske enkelt at dyrke madglæden uden fedt – og uden moralprædikener.

Hvorfor nu det?

Fordi livet kom og blandede sig. I sommeren 2009 blev min mand og jeg forældre til et smukt, intelligent, udadvendt, nysgerrigt og sjovt barn. Et barn med et særligt og sjældent behov – en lille stavefejl i den genetiske kode som gør, at hun ikke optager almindeligt fedt i kroppen.

Det gjorde, at vi langsomt måtte ændre vores vaner. Når vi købte ind, når vi lavede mad, når vi dannede vores meninger om, hvad god mad egentlig er.

Jeg indså i processen, at det hele ikke behøver at være så firkantet. At man ikke behøver komme ”rigeligt smør” i maden før det smager godt, er hyggeligt eller autentisk. Eller at man skal være sur, tynd og hellig for at leve fedtfattigt.

For det kan sagtens være anderledes.

Ikke åben for kommentarer.

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak