Kom indenfor! Jeg hedder Fie, og dette er Flo’s Diner. En blog om hverdagsopskrifter og madoplevelser, som er fri for fedt og frelste attituder. Mere

Gratis e-mag til dig

Translate me

  Translate to:

Arkivet

Kagerullen

Kontakt

17 nov 2010 af Flo, 16 kommentarer »
Print Friendly

Har du brug for en journalist, en blogger, en klummeskribent, en korekturlæser, en tekst-sprutte? Så skriv til mig. CV og den slags kan du se på LinkedIn lige her, og du kan besøge mit professionelle jeg på ordpro.dk.

Hvis du bare gerne vil lægge en kommentar, spørge om noget eller sige hej, er et pip i mailboksen eller kommentarfeltet også meget kærkomne!

Alle henvendelser kan ske på fie [at] flosdiner dk.

16 Kommentarer

 1. Sara siger:

  Hell yeah! Godt projekt Fie!

 2. Tommy Bach siger:

  Tillykke med den nye Flo´s Diner.
  Dette er en väldig god ide som måske får mange til at tänke lidt.
  Det ville også väre godt med noget uden sukker og uden hurtigt omsättelige
  kulhydrater som fx hvidt mel.
  Men det er nästen den modsatte verden.

 3. Liselotte siger:

  Hej Fie

  DEJLIG side. Jeg er altid på jagt efter lækre opskrifter, og jeg gider bare ikke mere stoppe ‘crap’ i munden. Så dette er jo fantastisk :o) Tak!

 4. Liselotte siger:

  Hej Fie

  Kom lige i tanke om, at jeg netop har fundet en opskrift på julenødder, som du måske vil synes om.

  Det er fra et program i svensk tv, så opskriften ligger her: http://svt.se/2.125225/1.2253281/kryddiga_rostade_notter?lid=puff_2253430&lpos=extra_1

  Jeg skal teste dem her i weekenden.

  :o)
  Liselotte

 5. Signe siger:

  Hej Fie,

  – hvor er det dog en fed diner, du har! Skønt sted, glæder mig til at læse alle dine opskrifter igennem og prøve dem af i køkkenet herhjemme :)

  Må jeg spørge dig, hvordan I fandt ud af, jeres datter ikke kan optage fedt? Altså, du ved – jeg tænker, om hun blev syg, fik dårlig mave, eller hvordan?
  Vi har en dreng, der ikke tåler gluten, så jeg kender godt til det med at skulle lægge noget så markant som madvaner helt om! Det er superkrævende, men når først man er inde i vanen, så går det nemmere.

  Glæder mig til at læse mere :)

  Rigtig godt nytår fra Kort/lang

  • Flo siger:

   Hej Signe, tusind tak! Selvfølgelig må du spørge. Vi fandt ud af det via PKU-testen (hælblodprøven for nyfødte), hvor der testes for alle mulige genetiske sygdomme.
   Jeg er glad for at have læsere, der ved, hvor meget det kræver at lægge sin kost om – håber, du kan bruge nogle af opskrifterne.
   Godt nytår!

 6. Tante Else siger:

  Hej Fie.
  Herligt at se hvordan nød lærer nøgen kvinde at spinde => kravet om fedtfrihed finder de kreative kreationer frem. Tillykke med dineren.
  Jeg er sådan en udpræget skabs-blogger, har på ægte gammelkonemanér aldrig reageret blogsk før, dette er så debuten. Men hva’, det bli’r i familien :-)
  Tante Else

 7. pernille lützen siger:

  Hej Fie,

  Jeg har i et par ugers tid nu fulgt en anden blog om mad og det er jo ganske fint og dejligt, og hende der blogger laver de mest fantastiske kager og lign., men jeg bliver ved med at tænke at jeg nok aldrig kommer til at lave dem, da de jo er fulde af sukker og fedt. For dyrtkøbte erfaring viser jo, at jeg tager voldsomt på når jeg spiser sådan noget…. måske nok fordi det er skide usundt… hm… så jeg googlede efter noget mere reelt: en blog om fedtfattig mad, og mere konkret en blog der faktisk også HAR fedtfattige opskrifter og tips og lign. Og så faldt jeg over din.

  NU har jeg brugt to timer på at surfe rundt på din blog og er HELT forelsket! det er jo lige det jeg har gået og ledt efter.

  Blandt andet har jeg arvet min mormors kødhakker og har længe ledt efter en opskrift på noget fedtfattig-pølse, men nej nej nej, der er fandme spæk og alt muligt andet i dem alle… og alle skriver de at hvis ikke der er det der fedt, så bliver det aaaaaaalt for tørt. Så det projekt blev lagt ned i skuffen igen. Men nu skal det da findes frem igen. Kampgejsten er blevet vakt igen og er bare klar!

  Derudover er jeg også helt forelsket i dine juleopskrifter. For nogle år siden satte jeg foden hårdt ned i gulvet og svor at nu var det SLUT med den fede jul! SLUT med at blive vildt forstoppet og tage 3 kg på på tre dage og SLUT med at svælge i fedt bare fordi det var jul! Så min mand og jeg har fundet vores egne juletraditioner og fået dem til at ligne den traditionelle så meget som muligt. og det er gået ganske fint de sidste tre år. Men med tilføjelsen af dine opskrifter bliver det jo en fantastisk jul i år, glæder mig allerede rigtig meget.

  Så mange tak for en rigtig go blog. den glæder jeg mig VILDT til at følge fremover.

  mvh pernille

  • Flo siger:

   Hej Pernille, det var dog en dejlig kommentar at få, tusind tak for alle ordene! Det betyder meget for mig, at andre kan bruge mine “opfindelser” i deres liv :) Hvis du savner spegepølse, og ikke gider sætte en hel ryge-pølseproduktion i gang (hvem gider det?) så anbefaler jeg LOW spegepølsen fra Aalbæk. Den smager sindssygt godt, for den er lavet på bresaola. Brugsen har dem. http://www.aalbaekspecialiteter.dk/produkter/low.aspx mange hilsner Fie

 8. Catharina Dørumsgard siger:

  Hei!

  For en flott side!
  Jeg har to barn som sannsynligvis har FOADs.
  Dersom du har tips til linker til gode blogger, websider osv, hadde jeg blitt veldig glad!

  Hilsen Catharina fra Norge

 9. Ellen Marie siger:

  Hej Fie,

  Fantastisk initiativ! Hvor har du mon været hele mit fedtfrie liv? Denne her side er jo lige hvad jeg har manglet! Jeg har fået bypasset et langt stykke tarm og kan derfor ikke nedbryde fedt i kosten ligesom jeg ikke tåler sukker. Og det er simpelthen så svært at finde gode opskrifter der, som Pernille skriver, ikke bliver tørre og kedelige, fordi der ikke skal store mængder fedtstof i. Nu glæder jeg mig bare SÅ meget til at kaste mig ud i dine lækre forslag til aftensmad og bagværk, og endnu mere glæder jeg mig til juleopskrifterne, for det kunne da tyde på, at jeg ikke får en kedelig julemiddag med kyllingebryst og grøn salat i år 😉

  Mange hilsner fra Ellen Marie

 10. Jeanette siger:

  Hej Fie.
  Sikke en flot og brugbar blog du har. Jeg nyder at se dine fine billeder og underholdende tekster! Opskrifterne er rigtig gode!
  Jeg blev helt trist da jeg så at du ikke længere opdaterer bloggen ;(

 11. Simone sandbye siger:

  Hej Flo,

  Jeg læser dine opskrifter i søgen efter mad – da min datter har en genetisk defekt, der gør at hun ikke kan tåle fedt. Jeg har fået at vide at hun er den eneste i Danmark med sygdommen. Men nu læser jeg du også har et barn der ikke kan tåle det!!

  Må jeg spørge hvad dit barn fejler? Min datter har en sygdom der hedder abetalipoproteinemia.. (langt navn:))

  Men hun kan ikke optage fedt og må derfor ikke få fedt i maden. Jeg vil straks gå i gang med at få inspiration fra dine opskrifter. Man har jo opdaget en helt ny verden med disse børn.

  Håber at høre fra dig, kunne være rart at høre fra en anden med de samme hverdagsudfordringer som os selv:)

  Mvh. Simone Sandbye

 12. Simone sandbye siger:

  Hej Fie

  Jeg læser dine opskrifter i søgen efter mad – da min datter har en genetisk defekt, der gør at hun ikke kan tåle fedt. Jeg har fået at vide at hun er den eneste i Danmark med sygdommen. Men nu læser jeg du også har et barn der ikke kan tåle det!!

  Må jeg spørge hvad dit barn fejler? Min datter har en sygdom der hedder abetalipoproteinemia.. (langt navn:))

  Men hun kan ikke optage fedt og må derfor ikke få fedt i maden. Jeg vil straks gå i gang med at få inspiration fra dine opskrifter. Man har jo opdaget en helt ny verden med disse børn.

  Håber at høre fra dig, kunne være rart at høre fra en anden med de samme hverdagsudfordringer som os selv:)

  Mvh. Simone Sandbye

Skriv kommentar

© 2017 Flo’s Diner / Fie Lundsgaard Olsen. All rights reserved. Powered by Wordpress.

Om hjemmesiden - Copyright & vilkår - Statistik & annoncering - Kontakt - Tak